Przygotuję księgę HACCP (w tym GHP, GMP) indywidualnie do działalności
Kup ofertę przez allegro i w uwagach dla sprzedającego udziel odpowiedzi na poniższe pytania lub na adres mailowy: haccp-professional@op.pl
POZYSKIWANIE I SPRZEDAŻ ZBOŻA
Do przygotowania prawidłowej, indywidualnej księgi HACCP będę potrzebować informacji w zakresie (proszę udzielić odpowiedzi jak najbardziej szczegółowo – nie wolno pominąć żadnego z punktów):
1. Nazwa firmy i dokładny adres + nr telefonu do kontaktu
2. Nazwa punktu i adres jeśli jest gdzieś indziej zlokalizowany niż główna siedziba firmy – nazwa i adres
3. Rodzaj działalności - POZYSKIWANIE I SPRZEDAŻ ŻBOŻA
4. Ilość pomieszczeń i nazwy - wszystko to co jest wykorzystywane do procesu od momentu pozyskiwania do sprzedaży - SILOS, jakiś magazyn? toaleta?
5. Wyposażenie pomieszczeń najbardziej podstawowe duże urządzenia - wykorzystywane do tego procesu - jakaś waga? co jeszcze?
6. Zakres procesu - POZYSKIWANIE, JAKAŚ KONTROLA JAKOŚCIOWA?, MAGAZYNOWANIE, COŚ JESZCZE?
7. Czy są wywozy samemu do klienta? czy tylko odbiór osobisty?
Jeśli są, proszę o informację czym - marka i numer rejestracyjny
8. Źródło wody - własna, komunalna itp
9. Ścieki - szambo, oczyszczalnia ścieków z miasta itp
10. Odpady - komunalne, umowa własną z firmą itp
11. Deratyzacja - we własnym zakresie czy firma zewnętrzna
12. Co dokładnie jest sprzedawane?
13. Czy tylko bezpośrednio jest wsypywane z silosa/magazynu na przyczepę? Czy jakoś też pakowane np w worki?
14. Jakieś oznaczenie produktu? Etykiety?
15. Skąd jest pozyskiwane - czy od firmy zewnętrznej, czy z własnej uprawy?
16. Inne istotne informacje, które powinny być zawarte
Czas realizacji 72 godziny od zakupu.
Uwaga! Czas liczony jest od momentu opłacenia transakcji i podania odpowiedzi na pełne pytania (oba warunki spełnione)
Wersja papierowa z wysyłką (opcje dostępne przez allegro)
Odbiór osobisty - pdf wysłany na adres mailowy (należy go podać)
Chcesz księgę w ciągu 24 godzin?
Dokup ofertę "ekspresowa realizacja"