Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, będą one zapisywane w pamięci Twojego urządzenia.

szukana oferta jest nieaktualna - może podobny przedmiot? zobacz więcej aktualnych ofert

KSIĘGA HACCP/GHP/GMP PIZZERIA email (6915787899)



40,00 zł

Zakończona o 18:28 dnia 13.08.2017 r.

Kategoria: Pozostałe
Lokalizacja: Andrychów


Zobacz aktualne oferty
aktualne przedmioty sprzedającego

Parametry

oferta nr 6915787899


Opis

HACCP-GHP-GMP

email:nowak967@onet.pl

Po dokonaniu wpłaty pliki przesyłane są na e-maila podanego podczas zamawiania

 

 

 

Przedpłata 40 zł

 

Witam wszystkich na Naszej aukcji gdzie przedmiotem licytacji są

 

KOMPLETNĄ  DOKUMENTACJE SYSTEMU HACCP oraz GHP / GMP


PIZZERNIA

 

 

 

Aktualizacja całości dokumentacji 01.07.2017 r zgodnie z aktualnym stanem prawnym.

 

Materiały wysyłamy na e-maila jako pliki word .Pliki można edytować, zmieniać.

 

Otrzymacie Państwo profesjonalnie opracowane   Księgi do samodzielnego uzupełnienia o dane własnej firmy:

 

· Księge HACCP- procedury, karty kontrolne, gotowe schematy technologiczne, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą,

 

· Księge GHP/GMP wraz z instrukcjami

 

· Rejestry

 

W dokumentacji przez nas sporządzanej wyznaczono Krytyczne Punkty Kontroli oraz określono ich tolerancję i sposoby monitorowania ,określono działania korygujące, system weryfikacji, dokumentacji i zapis.

 

CENA tylko 40,00 zł

 

wysyłka gratis na email

 

Jestem Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP, GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy, wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU

 

Księga HACCP:

Księga spełnia wytyczne dyrektyw Unii Europejskiej, wymagań zawartych w Codex Alimentarius oraz wymagań polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID

Zobacz także...
.

 

1. Profil zakładu

 

 2. Normy związane

 

3. Definicje

 

 4. Wymagania systemu HACCP

 

 4.1. Odpowiedzialność kierownictwa

 

 4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności

 

 4.1.1.b. Zakres systemu HACCP

 

 4.1.2. Organizacja

 

 4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny

 

 4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia

 

 4.1.2.2. Szef zespołu HACCP

 

 4.1.2.3. Zespół HACCP

 

 4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności

 

 4.1.3. Przegląd kierownictwa

 

 4.2. Wymagania systemu HACCP

 

 4.2.1. Wymagania ogólne

 

 4.2.2. Plan HACCP

 

 4.2.3. GMP

 4.3. Nadzór nad dokumentami

 

 4.4. Analiza zagrożeń

 

 4.4.1. Wymagania ogólne

 

 4.4.2. Opis produktu

4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu

 

4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny
4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń
4.5. Kontrola zagrożeń
4.5.1. Określenie środków kontrolnych

 4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP
 

4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

 4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

 4.6. Środki GMP

 4.6.1. Identyfikacja środków GMP

 4.6.2. Dokumentowanie środków GMP

4.7. Działania w systemie HACCP

 4.7.1. Zapisy w systemie HACCP

 4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym

 4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu

 4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi

 4.8. Utrzymanie systemu HACCP

 4.8.1. Wymagania ogólne

4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP

4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP

5. Lista załączników do Księgi HACCP

 6. Dokumenty związane z Księgą HACCP

 

Co Mówią inni klienci ...
Od Kogo
Typ Dane Numer
 
kołtunowaty ( Kupujący ) Pozytywny Sob Paź 25 22:18:39 2008 456716781
Wielki pozytyw , bardzo Szybka wysyłka , towar wysokiej Jakości , gorąco polecam , Pelen profesjonalizm .
Marollo3 ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 23 21:47:53 2008 445616795
Szybko rzetelnie profesjonalnie dobry kontakt błyskawiczna przesyłka i w końcu udało mi sie usatysfakcjonować Urocze Panie z Sanepidu ufff ! Dziękuję i polecam wszystkim !
ola_kl ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 23 14:36:38 2008 450112623
100% P -O- Z- Y -T -Y- W! bezproblemowa transakcja !
lucek_2005 ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 16 15:56:52 2008 436423708
Ogromny pozytyw . Materiały super opracowane , obszerne , wyczerpujące W całości tematykę HACCP - naprawdę godne polecanie . Bardzo Pozytywnie ocenione przez Sanepid . Naprawdę WARTO ! Polecam
P1i ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 16 14:45:14 2008 460084111
hmm. 24h i miałem Wszystko załatwione . Pomocna dłoń ze strony kupiującego ! Ten Człowiek o HACCP i Sanepedzie wie Chyba Wszystko . polecic Jedynie . !!!!!

 

 

Wraz z Księgą otrzymasz:

 Instrukcje GHP/GMP,Karty wykonywanych czynności,Procedury

  Formularze

 

 Oświadczam, że jestem autorem i twórcą całości dokumentacji i posiadam do niej prawa autorskie na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83). Aukcja nie łamie regulaminu serwisu Allegro i polskiego prawa. Wersja nie zawiera żadnego programu a sama też nie jest programem (e-book) itp.

 

 

 

Sponsorowane oferty z tej kategorii

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.