Dzień dobry, od ponad 10 lat przygotowuję pełną dokumentację do odbioru sanepidu/IW: Zakładową Księgę GMP/GHP i HACCP niezbędną do otworzenia żłobka, przedszkola, klubu dziecięcego.
Dokumentacja jest dostosowana do realnych potrzeb danego punktu gastronomicznego. To nie jest gotowiec! W trakcie współpracy nawiązuję stały kontakt, pomagam we wdrożeniu, zrozumieniu istoty bezpieczeństwa żywności oraz na życzenie przeprowadzam szkolenie on-line, które pozwoli w pełni zrozumieć zasady działania systemu oraz prawidłowo prowadzić rejestry. Każda Księga musi być dostosowana do konkretnego zakładu! Dokumentacja, którą oferuje zawiera wszystkie niezbędne instrukcje, procedury a także rejestry, harmonogramy, karty do prowadzenia zapisów. Prawidłowo prowadzona Księga stanowi zabezpieczenie dla właściciela punktu gastronomicznego. Pamiętajmy, że każda osoba, która wprowadza do obrotu środki spożywcze jest odpowiedzialna za ich bezpieczeństwo.
Zawsze przekazuję Księgę w wersji papierowej - w segregatorze - dzięki czemu łatwo ją uzupełniać i uaktualniać oraz skoroszyty niezbędne do prowadzenia codziennych zapisów, w których znajdują się wszystkie dokumenty - to jest wersja gotowa, papierowa, podpisana przeze mnie - technologa żywności oraz z miejscem na podpis właściciela. Do skoroszytów wkładam wskazówki jak prawidłowo prowadzić zapisy. Na życzenie przesyłam również wersję elektroniczną. Na każdej stronie jest nazwa firmy, logo firmy (w razie życzenia) oraz nazwisko właściciela procesu. Również w razie potrzeby bezpłatnie nanoszę dodatkowe poprawki.
Każdy klient otrzymuje fakturę za zakupioną dokumentację. Oferta dotyczy całej Polski!
Posiadam wiedzę i doświadczenie niezbędne do sporządzenia dokumentacji! Od 10 lat sporządzam dokumentację. Z wykształcenia jestem technologiem żywności ze specjalizacją ocena jakości żywności.