Niezwykła, oryginalna książka kucharska, oparta na pomyśle i przepisach Wojciecha Modesta Amaro. Kreatywne gotowanie, otwarte na nowe technologie, nowe pomysły na kuchnię polską – to wszystko znajdą czytelnicy i wielbiciele sztuki kulinarnej w „Kuchni polskiej XXI wieku”.
Wydanie 2009 rok
Mecenas wydania: Raiffeisen Bank
Logo Raiffeisen Banku znajduje się w górnym lewym rogu tylnej okładki oraz na jednej z początkowych stron znajdują się podziękowania od W.M. Amaro dla Raiffeisen Banku.
Książka nie używana. Wewnątrz jak nowa. Okładka przednia i tylna noszą lekkie ślady ocierania się o inne książki.
Oferta grzecznościowa, brak możliwości wystawienia dokumentu sprzedaży (sprzedaż prywatna)
Nr. konta do wpłaty:
77 1160 2202 0000 0002 3223 6430
Proszę nie płacić przez PayU