Kruszone ziarna kakao w czekoladzie BIO 70 g - Cocoa
Kruszone ziarna kakao w ciemnej keto czekoladzie BIO 70 g - Cocoa
To wyjątkowa przekąska, która łączy w sobie bogaty smak i chrupkość ziaren kakao z gładką i intensywną czekoladą bez dodatku cukru. Dostarcza dawkę zdrowych tłuszczy, magnezu i antyoksydantów.
Kakao Cocoa jest wegańskie, bez dodatkowego cukru i bez glutenu.
Składniki
Czekolada 65% (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70%, błonnik z akacji* 30%), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), kruszone ziarno kakao * 35% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa min. 60%
Wartość odżywcza produktu w 100 g
Wartość energetyczna: 2248 kJ / 544 kcal
Tłuszcz: 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 31 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 1,4 g
w tym poliole: 15 g
Błonnik: 16 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,14 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna
Produkt może zawierać orzechy.