Parametry produktu
Rodzaj produktu Oliwa extra vergine (extra virgin olive oil)
Metoda tłoczenia Na zimno
Pojemność 750 ml
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Grecja
Zastosowanie Do gotowania, Do sałatek
Składniki Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia
Liczba warstw na palecie 5 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG) 6,5 x 31 x 6,5 cm
Liczba opakowań konsumenckich 840 szt.
Typ opakowania pierwszego rzędu Karton
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 70 op. zb. (DU)
Materiał opakowania per jednostka podstawowa ,
Materiał opakowania ,
Waga brutto 14,51 kg
Kod CN 1509 10 20
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego) Butelka
Zawartość netto 1,18 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 14 op. zb. (DU)
Typ opakowania konsumenckiego Butelka
Waga warstwy palety 203,14 kg
Waga jednostkowa brutto 1,18 kg
Wysokość palety 1,75 m
Alergeny
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Przechowywać z dala od źródeł światła i ciepła
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 828 kcal/100ml
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 13 g
Wielkość porcji 100 ml
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 92 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml