KRAKUSKI PALUSZKI Z GAL/MAL.144G ..
Paluszki z galaretką malinową w czekoladzie 144g
PARAMETRY PRODUKTU:
Typ: Herbatniki
Smak: Malinowy
Dodatki: Czekolada ciemna
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Składniki: czekolada [miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, produkt serwatkowy (z mleka), emulgator: lecytyny, aromat], mąka pszenna, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, zagęszczony sok malinowy (0,8 %), zagęszczony sok jabłkowy (0,4 %), substancje spulchniające: węglany potasu, węglany amonu i węglany sodu, substancja żelująca: pektyny, aromaty, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany potasu. Na tej linii produkcyjnej sa też uzywane jaja, soja, migdały i orzechy laskowe.
RSPO - The Roundtable on Sustainable Palm Oil: 1
RSPO - Numer licencji lub certyfikatu: CU-RSPO SCC-817674
RSPO - Data ważności licencji lub certyfikatu: 2022-06-30
Temperatura przechowywania min - max: 16 - 20 °C
Waga jednostkowa brutto: 0,17 kg
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Wartość energetyczna kcal (energia): 6 %RWS
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kJ: 6 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 2,5 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 19 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 1833 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 40 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 436 kcal/100g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 4,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry): 12 %RWS
Zawartość soli (ogólnie): 0,2 %RWS
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,01 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 11 g
Ilość porcji w opakowaniu: 5 szt.
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 7 %RWS
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,05 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 6 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 12 %RWS
Wielkość porcji: 27 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 1,3 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 118 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 495 kJ
Zawartość białek (ogólnie): 3 %RWS
.