Termin przydatności w dostawie: Min 8 miesięcy
Wieprzowina w sosie własnym
Opis produktu:
Konserwa mięsna sterylizowana , wyprodukowana z grubo rozdrobnionego mięsa wieprzowego
Składniki:
mięso wieprzowe 94%, sól, cebula, pieprz czarny, majeranek
Informacja dla alergików:
Informacje oznaczono pogrubioną czcionką w składzie
Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania
Przygotowanie i stosowanie:
Produkt podawać schłodzony
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze od 1ºC do 25 ºC. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Opakowanie
Wymiar liczbowy:
Wymiar liczbowy - 300
Jednostka (specyficzna):
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Forma pakowania:
Puszka metalowa powszechnie recyklingowana
Wartość energetyczna w 100 g gotowego produktu
Wartość energetyczna 796 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,2 g
Węglowodany 0,5 g
w tym cukry 0,0 g
Białko 18 g
Sól 1,9 g