KOTLECIARKA MASZYNKA DO NACINANIA I ROZBIJANIA MIĘSA I NIE TYLKO
Masz dość uciążliwego i hałaśliwego rozbijania mięsa tłuczkiem? Nie trudź się już więcej - uczyń swoją pracę miłą oraz przyjemną. Alternatywą dla nieporęcznych tłuczków, które znacznie wolniej przygotowują odpowiednio duże i grube plastry mięsa, są maszynki do rozbijania i nacinania mięsa zwane kotleciarkami. Umożliwi Ci ona w łatwy i wygodny sposób rozmiękczyć mięso, bez zbędnego hałasu, bez nadmiernej użycia siły. Lepsza i szybsza obróbka termiczna mięsa (łatwe smażenie), znakomity smak oraz konsystencja. Łatwo ją rozłożyć i złożyć do mycia. Pożegnaj się z bałaganem na stole.
Maszynką można rozdrabniać i nacinać niżej wymienione produkty
- mięso wieprzowe
- mięso drobiowe
- mięso wołowe
- baraninę
- dziczyznę
- przeciery warzywne i owocowe
Kotleciarka z powodzeniem rozbija każdy rodzaj mięsa:
- wieprzowego, rozbitego na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe zawijane, steki, sznycle
- drobiowego, rozbitego na filet panierowany, kotlety de’Volaille i inne
- wołowego, rozbitego na zrazy zawijane, bitki wołowe, befsztyk
- przygotowania rozbitego mięsa do wyrobu w szynkowarach
- przyprawionych porcji grillowych, sporządzonych z różnych mięs rozbitych na optymalne grubości
- hamburgery podzielone na równe okrągłe porcje
- spody do pizzy i wiele innych
Dane techniczne:
- Szerokość: 21 cm
- Wysokość: 25 cm
- Średnica wałków: 3 cm
- Długość wałków: 12.5 cm
- Maksymalna szerokość nacinanego kawałka mięsa: 12 cm
- Waga: 2,7 kg
Kotleciarka jest idealna nie tylko do każdego domu oraz niezastąpiona w:
- firmach cateringowych
- restauracjach, barach
- salach weselnych
- kuchniach zbiorowego żywienia
- małych zakładach produkujących dania gotowe, zarówno mięsne (kotlety, hamburgery), jak i inne, np. pizzę
Gratis drewniana łyżka, łopatka i widelec
JAKO KOLEJNY GRATIS OTRZYMASZ PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ZAWIERAJĄCE - Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.