KOTLECIARKA do rozbijania mięsa STEKÓW i KOTLETÓW
Producent:
KOTLECIARKA do rozbijania mięsa STEKÓW i KOTLETÓW
Maszynka do rozbijania mięsa jest wykonana z żeliwa i ocynkowana, część jej elementów wykonano z tworzywa sztucznego. Posiada wszelkie atesty pozwalające na kontakt z produktami spożywczymi. Jest bardzo solidna i wytrzymała, dzięki śrubie która umożliwia zamocowanie jej do blatu praca na niej jest bardzo stabilna. Sprawdzi się przy organizacji imprez domowych oraz w profesjonalnej gastronomii. Każdy kto raz spróbuje przygotować kotlety z jej pomocą, na pewno zapomni o tłuczku do mięsa na zawsze! Zawijasy, zrazy, steki czy mięsa na grilla będą teraz przyjemnością w przygotowaniu. Do tego bez hałasu i straconej energii!
Maszynka nadaję się do wielu rodzajów mięs:
- wołowina
- wieprzowina
- drób
- dziczyzna
- baranina
Może zostać wykorzystana również do przetarcia owoców lub warzyw.
Parametry:
- Szerokość: 21 cm
- Wysokość: 25 cm
- Średnica wałków: 3 cm
- Długość wałków: 12.5 cm
- Maksymalna szerokość nacinanego kawałka mięsa: 12 cm
- Waga: 2,7 kg