Kontenery gastronomiczne całoroczne bez wyposażenia.
Zestaw składa się z dwóch kontenerów morskich, każdy o wymiarach: 12,00x2,45 m, wysokość: 2,90 m. Łączna powierzchnia zabudowy: 58,90 m2 (24.04x2,45 m). Powierzchnia wewnętrzna: 53,03 m2 - kuchnia i szatnia: 20,63 m2, sala: 26,51 m2 oraz lody: 5,70 m2.
Lewa strona kontenerów to część socjalna i kuchenna, m.in. stanowiska do pieczenia pizzy, zmywalnia naczyń i bar. Przez środek przebiega sala konsumpcyjna a po prawej stronie była lodziarnia. Bar i Lodziarnia mają podnoszone klapy do wydawania produktu na zewnątrz. Kontenery są ocieplone: styropian 7cm i styrodur 2cm, folia paro-przepuszczalna, sklejka odporna na wilgoć zabezpieczona lakierem bezbarwnym matowym. Instalacja elektryczna mocno rozbudowana. Kontenery są zbudowane z mocnych kontenerów morskich, do użytku przez cały rok. Na dachu dodatkowo jest zrobiony mocny taras, wystarczy zamontować barierki i schody.
Istnieje możliwość sprzedaży pojedynczego kontenera w cenie: 60.000 zł netto.
Zdjęcia 1-10 kontenery zamontowane. Zdjęcia 11-12 kontenery w stanie obecnym - zdemontowane.
Możliwy transport na terenie całej Polski.
.
Cena brutto z VAT - do uzgodnienia