Elektryczny grill stołowy z designerską ramą wykonaną z drewna bambusowego wyposażony w regulowany termostat. Połączona płyta do pieczenia z ząbkowaną częścią do przygotowywania mięsa, ryb lub idealnie grillowanych warzyw oraz gładką powierzchnią do przygotowywania jaj, omletów, a także mięsa. Cała powierzchnia pieczenia jest chroniona przed przypaleniem nieprzywierającą powierzchnią, co również bardzo ułatwia czyszczenie i konserwację grilla. Antypoślizgowe nóżki umieszczone na spodzie bambusowego stelaża zapewniają bezpieczeństwo podczas grillowania. Część grillowa wyposażona jest we własne gumowe nóżki, dzięki czemu można ją łatwo zdjąć z bambusowego stelaża i używać osobno.
Cechy
- połączenie żebrowanej i płaskiej powierzchni
- całkowita zawartość powierzchni grilla: 1263 cm2
- nieprzywierające wykończenie powierzchni do pieczenia
- grillowanie bez przypalania i bez użycia oleju
- bardzo łatwe do czyszczenia poprzez zwykłe wycieranie brudu
- otwór do odsączania upieczonego tłuszczu i soków
- zdejmowany pojemnik ze stali nierdzewnej do spuszczania tłuszczu i soków
- odpinany kabel z termostatem
- termostat z bezstopniową regulacją w 5 krokach
- grill można łatwo wyjąć z bambusowej ramy i można go również używać osobno
- nóżki antypoślizgowe na bambusowej ramie i na osobnej części grillowej
Parametry techniczne:
- rodzaj grilla: elektryczny grill stołowy teppanyaki
- materiał ramy: bambus
- pobór mocy: 2200 W
- wymiary użytkowej powierzchni do pieczenia: 50,5 x 25 cm
- z czego powierzchnia radełkowana (szer. x gł.) 30 x 25 cm
- w tym gładka powierzchnia (szer. x gł.) 20,5 x 25 cm
- długość przewodu zasilającego: 100 cm
- wymiary urządzenia (szer. x gł. x wys.): 59,3 (66 z termostatem) x 29,7 x 7,4 cm
- waga urządzenia: 3,5 kg