Konserwa wojskowa kontraktowa wyprodukowana dla Wojska Polskiego - Fasola z wieprzowiną 850g. Fasola z kawałkami mięsa w sosie pomidorowym.
Składniki: fasola 35,3%, woda, mięso z łopatki wieprzowej 24,7%, koncentrat pomidorowy 4%, mąka pszenna, marchew, pietruszka, przyprawy (cukier, sól, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, cukier, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 401 kJ/96 kcal; tłuszcz 2,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g; węglowodany 8,9 g, w tym cukry 2,7 g; białko 6,9 g; sól 0,62 g.