GOLONKOWA KONSERWA WIEPRZOWA KRAKUS
Składniki:
- mięso wieprzowe z golonki 58%
- mięso wieprzowe 31%
- woda
- sól
- stabilizatory: difosforany
- pieprz biały
- przeciwutleniacz: askorbinian sodu
- substancja konserwująca: azotyn sodu
Produkt może zawierać: soję, zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę oraz ich produkty pochodne.
Wyprodukowano w Polsce.
Masa netto: 300 g
Wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 594 kJ / 142 kcal
- tłuszcz: 8 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
- węglowodany: 0,5 g
- w tym cukry: 0 g
- białko: 17,0 g
- sól: 2,1 g
Przechowywać w temperaturze od 2 do 25 stopni C.
Spożywać po schłodzeniu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.