Konfitowane UDO KACZKI z LIŚCIEM LAUROWYM - Kogoot
⭐⭐⭐⭐⭐
Restauracyjne danie od szefa kuchni bez wychodzenia z domu!
⭐⭐⭐⭐⭐
Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czy Twoja potrawa wyjdzie, jak należy!
⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjne danie, którym uraczysz siebie i bliskich.
Niezwykle soczyste i rozpływające się w ustach, konfitowane udko polskiej kaczki w aromatycznej marynacie z majeranku, tymianku i trawy żubrowej z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego.
Delikatne kacze mięso z aromatycznymi przyprawami - to potrawa prosto z najlepszych restauracji, którą teraz możesz cieszyć się we własnym domu!
Puszkę z gotowym daniem możesz śmiało podarować na prezent - zawartość z pewnością zaskoczy niejednego kulinarnego smakosza.
✅ Danie gotowe do podania! ✅
✴️ Taka potrawa podana w restauracji kosztowałaby co najmniej 3 razy więcej!
✴️ Oszczędzasz czas i pieniądze, przygotowując je we własnym domu.
✅ Ręcznie przygotowane restauracyjne danie od najlepszych szefów kuchni
✅ Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii potrawa zachowuje pełnię smaku i odpowiednią strukturę
✅ Danie zamknięte w rzemieślniczej puszce wytrzyma nawet 2 lata w temperaturze pokojowej
✅ 100% naturalne i świeże składniki
✅ Bez konserwantów i oleju palmowego
✅ Łatwy i wygodny sposób przygotowania
✅ Oszczędność czasu i pieniędzy
✅ Ekologiczne opakowanie
✅ Poręczna i szczelna puszka, którą możesz wszędzie zabrać ze sobą
Dwa sposoby przygotowania:
1️⃣ Otwórz opakowanie i wrzuć zamkniętą puszkę do gotującej się wody.
⏰ Czas przygotowania: 1️⃣0️⃣ minut.
Po tym czasie danie jest gotowe do nałożenia na talerz.
2️⃣ Otwórz opakowanie i zawartość puszki podgrzej na patelni.
⏰ Czas przygotowania: 5️⃣ minut.
Po pięciu minutach posiłek jest gotowy.
Podaj tak, jak lubisz!
Szczegółowe informacje:
✅ Gotowe danie / Danie w puszce rzemieślniczej / Restauracyjne danie / Żywność konserwowana
✅ Potrawa: Konfitowane udko polskiej kaczki marynowane w majeranku, tymianku i trawie żubrowej.
✅ Z czym można podać danie: z lanymi kluseczkami, kopytkami, makaronem risoni.
✅ Bez konserwantów i oleju palmowego.
✅ Rzemieślnicza puszka w papierowym opakowaniu z instrukcją przygotowania i informacjami.
✅ Przechowywanie: w temperaturze pokojowej.
✅ Składniki: udo z polskiej kaczki, gęsi tłuszcz, świeża cebula, skórka z pomarańczy, świeży rozmaryn , świeży tymianek, majeranek suszony, trawa żubrowa, liść laurowy, ziele angielskie.
Alergeny oznaczono symbolem*.
✅ Masa netto: 300 g
✅ Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 39 g,
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,3 g,
- węglowodany - 3,3 g,
- w tym cukry - 0,6 g,
- białko - 39 g,
- sól - 0 g
✅ Wartość energetyczna:
- kJ / 100 g - 2173 kJ
- kcal / 100 g - 523 kcal
✅ EAN13: 5905248422001
⭐ Restauracyjna jakość ⭐
Przygotowywanie posiłków w kuchni Kogoota odbywa się pod okiem kulinarnych mistrzów z elitarnego Klubu Szefów Kuchni. Jednym z nich jest Chef Zbigniew Kurleto, który szlifował umiejętności w renomowanych lokalach, takich jak: Hotel Grand, Restauracja Wierzynek czy Hawełka.
Szef Zbigniew codziennie dogląda pracy w kuchni i dba o jakość przyrządzanych potraw. To dzięki jego doświadczeniu do puszek trafiają wyłącznie najlepsze kawałki soczystego mięsa, odpowiednio dobrane warzywa i aromatyczne sosy.
✏️ Kilka słów od Chefa Kurleto:
➡️ "Wracając do domu po ciężkim dniu w pracy, dobrze jest wiedzieć, że czekają na Ciebie dania restauracyjnej jakości, które możesz przygotować bez większego trudu".
➡️ "Jeśli nie czujesz się profesjonalistą w kuchni, a chcesz popisać się czymś wyjątkowym przed rodziną lub przyjaciółmi, warto mieć z tyłu głowy, że posiłek wart najlepszych restauracji może znaleźć się na Twoim talerzu w mgnieniu oka".
⭐ Przepis od Szefa Kuchni ⭐
Ambasadorem marki Kogoot i autorem większości receptur dań i sosów jest Chef Jarosław Walczyk, laureat prestiżowych nagród, w tym Osobowość kulinarna roku 2016 i Szef Kuchni Roku 2015.
Właściciel zdobywającej wyróżnienia restauracji Strefa i przewodniczący Klubu Szefów Kuchni, który zrzesza kucharzy, takich jak Kurt Scheller i Robert Sowa.
✏️ Oto jak sam Szef Jarosław mówi o daniach Kogoot:
➡️ "To najlepsza opcja na zabranie ze sobą w podróż restauracyjnego posiłku wykonanego w 100% z naturalnych składników. Takie danie w puszce nada się wprost idealnie na każdy wyjazd, kiedy nie chcemy tracić czasu na gotowanie lub odwiedzanie restauracji".
➡️ "Nasze dania fantastycznie sprawdzą się w sytuacji, kiedy chciałbyś pokazać swojej wybrance, że posiadasz umiejętności godne mistrzów kuchni".