Smak: Kafé! Kombucha zaparzana z dodatkiem specjalnych ziaren kawy. Z wszystkimi zaletami zwykłej Komvidy, o smaku kawy. Nareszcie nadszedł dobry dzień!
Wartości odżywcze Kafé Energia44 kJ/10 kcal Tłuszcze<0,10 g w tym nasycone<0,10 g Węglowodany2,56 g w tym cukry2,35 g Białka<0,30 g Sól<0,013 g Skład: woda, cukier**, herbata* (0,9%), kultura kombuchy (symbioza bakterii i drożdży) oraz naturalna palona kawa mielona* (0,4%).
* Składniki pochodzące z upraw ekologicznych. ** Cukier potrzebny do jego przygotowania jest prawie całkowicie zużywany podczas procesu fermentacji.
Co to jest Kombucha? Jest to napój probiotyczny sporządzony z fermentowanej herbaty z wykorzystaniem kolonii z herbaty fermentowanej przez kolonię mikroorganizmów zwanych scoby.
Jakie są korzyści z jednej kombuchy dziennie? Regularne spożywanie Komvida wspomaga trawienie, układ odpornościowy i eliminację toksyn. Poprawia również florę jelitową i jest antyoksydantem.
Kiedy mam go wziąć? Możesz wziąć tyle, ile chcesz i w dowolnym momencie. Jak zdrowe orzeźwienie!
Jak zachować właściwości Komvidy? Zawsze przechowuj w lodówce, w granicach od 2°C do 8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.