Numer : 225967 Komora rozrostu wyposażona w sterowanie manualne to idealne rozwiązanie dla piekarni, do rozrostu surowego ciasta Urządzenie może również pełnić rolę podstawy pod piec. Cechy produktu: – modułowy kształt urządzenia pozwala na zestawienie w szeregu większej ilości urządzeń wraz z piecami – pozwala na oszczędność miejsca oraz prezentację świeżo wypiekanego pieczywa – ze stali nierdzewnej AISI 430 – prowadnice na blachy cukiernicze 600×400 mm – przeszklone drzwi skrzydłowe – temperatura sterowana termostatem, 2 grzałki każda po 1,2 kW – pojemność komory 8 blach x 600x400 mm – termostat elektromechaniczny +30°C do +60°C – pasuje do pieców Hendi nr 225516, 225523, 225059 Brak pojemników GN w zestawie! Parametry: – moc: 2400W – napięcie: 230V – odległość między prowadnicami 70 mm – wymiary zewnętrzne 795x655x(H)835 mm – waga 43,6 kg W zestawie: – komora rozrostu – instrukcja PL
SKU PRODUKTU: 1624533 | SKU WARIACJI: W2047884