KOMBUCHA Z OGÓRKIEM I KOLENDRĄ BEZGLUTENOWA BIO 315 ml - VIGO
SKŁADNIKI
woda
filtrowana,fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet
jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek
węgla,ekstrakt ogórka (0,13 %), ekstrakt kolendry(0,04 %)
(* certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta jest mieszankąwłoskiego
ogórka z Toskanii z mocnym aromatem kolendry z prowincjiTrentino-Alto. Ręcznie
przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z
ogórkiem i kolendrą. Delikatnie
musująca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100ml
Wartość energetyczna -85 kJ /20 kcal
Tłuszcz
-0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -0 g
Węglowodany
-4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0
g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać wciemnym ichłodnym miejscu.