Kombucha imbir acerola BIO 315 ml (8szt) - VIGO
BIO VIGO Acerola Imbir jest perfekcyjną mieszanką puree z owoców Aceroli (wysoka zawartość Wit.
C) z amazońskich lasów deszczowych na północy Brazylii i imbiru z Indii, prowincji Guajarhat.
Ręcznie przygotowana, sfermentowana surowa kombucha warzona z superfoods.
Dopełniona enzymami, elektrolitami, probiotykami i żywymi kulturami bakterii, które poprawią Twoje samopoczucie.
Kombucha ma certyfikat Bio i nie trzeba przechowywać jej w lodówce.
Fermentowana przez krótki czas (do 10 dni).
Skład
Woda filtrowana, BIO herbata fermentowana (woda, glukoza, fruktoza, organiczna, herbata organiczna, kultury kombucha) (8,3%), BIO ocet organiczny, BIO ekstrakt z aceroli organicznej (1,7%), BIO ekstrakt z imbiru (0,33%), dwutlenek węgla
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.