Kombiwar Profi Cook SV-1112 - urządzenie do gotowania próżniowego
Profi Cook SV-1112 jest urządzeniem do gotowania próżniowego Sous-vide. Długie gotowanie potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych umieszczonych w gorącej wodzie, utrzymuje świeżość i zachowuje cenne składniki i witaminy produktów. Urządzenie o pojemności aż 8,5 litra, posiada programowany timer, który można ustawić na 72 godziny, oraz funkcję podtrzymywania ciepła.
Cechy produktu:
- Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
- Obudowa ze stali nierdzewnej
- Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C)
- Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat
- Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła
- Wyświetlacz LCD (niebieskie podświetlenie)
- Regulacja temperatury: 45°C – 90°C
- 72-godzinny timer
- Pojemność: 8,5 l
- Naczynie do gotowania (nieprzywierająca powłoka)
- Duże okno w pokrywie
- Zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem
- Zasilanie sieciowe: 230 V, 50 Hz, 520 W
- Wymiary (S x W x G): 410 x 210 x 300 mm
- Waga: 2,85kg
Urządzenie jest nowe i oryginalnie zapakowane. Pochodzi z polskiej dystrybucji i objęte jest pełną gwarancją. Dołączam paragon ze sklepu Carrefour z dnia 25.05.2019 r.
Cena przedmiotowego kombiwaru wg portalu ceneo to min. 251,43 zł (https://www.ceneo.pl/50232372).
Ostatnie dwa zdjęcia przedstawiają rzeczywisty przedmiot.