Piec konwekcyjny stołowy Cecotec Combi Grill. Wielofunkcyjne, temperatura do 250°C, timer 60 minut, pierścień przedłużający zwiększający pojemność (19 L), 1300 W., biały
- Wielofunkcyjny piekarnik konwekcyjny: gotowanie, barbotowanie, pieczenie, gotowanie na wolnym ogniu, pieczenie, rozmrażanie, odsączanie, suszenie, gotowanie, pieczenie i zapiekanie. CookDeluxe: Gotuje równomiernie, wykorzystując konwekcję z powietrzem otaczającym żywność, uzyskując delikatne i smaczne rezultaty.
- Nie wytwarza oparów. Umożliwia gotowanie bez oleju, z mniejszą ilością tłuszczów nasyconych. Uzyskaj zdrowsze posiłki niż smażenie lub smażenie.
- Pozwala na jednoczesne gotowanie 2 dań bez mieszania smaków, jednego na grillu i drugiego w misce. Zawiera pierścień rozprężny o pojemności do 12 litrów. zwiększyć. Timer 60 minut
- Regulowana temperatura do 250°C. Bardzo wytrzymała szklana misa o dużej pojemności.
- 1400 W: oszczędność czasu i energii. Łatwe do czyszczenia.
GM Combi Grill to przenośny piekarnik konwekcyjny, który umożliwia gotowanie, gotowanie, pieczenie, pieczenie, suszenie, rozmrażanie, sterylizację, pieczenie lub zapiekanie. Wszystko to w możliwie najkrótszym czasie i przy mniejszym zużyciu energii niż w przypadku konwencjonalnych piekarników.
Większość piekarników wykorzystuje dwa elementy grzejne do gotowania potraw: jeden na górze i jeden na dole, co zwykle pozostawia przypaloną żywność na zewnątrz i surową w środku. W piekarniku konwekcyjnym Combi-Grill ciepło powietrza rozprowadza żywność wokół potrawy, równomiernie ją gotując i nadając jej soczystość. Poza tym rezultaty są zdrowsze.
Większa dokładność i bardziej spójne wyniki
Płynna regulacja od 0 do 60 minut w zakresie temperatur od 0 do 250 stopni Celsjusza.Ponieważ jest to piekarnik kompaktowy, wahania temperatury są mniejsze, a gotowanie jest bardziej precyzyjne niż w piekarnikach konwencjonalnych.
Gotowanie z większym smakiem i zdrowiem.
Większość piekarników wykorzystuje dwa elementy grzejne do gotowania potraw: jeden na górze i jeden na dole, co zwykle pozostawia przypaloną żywność na zewnątrz i surową w środku. W piekarniku konwekcyjnym Combi-Grill ciepło powietrza rozprowadza żywność wokół potrawy, równomiernie ją gotując i nadając jej soczystość. Poza tym rezultaty są zdrowsze.
Szybciej
Potrawy gotuje się o 20% krócej niż w tradycyjnym piekarniku, co pozwala zaoszczędzić energię. Umożliwia gotowanie z niską zawartością tłuszczu Dodając do gotowania dodatkową ilość tłuszczu, otrzymujesz zdrowsze posiłki niż potrawy smażone w głębokim tłuszczu lub smażone.
Każdy produkt przed wysyłką jest testowany.
Sprawdzony pod kątem zawartości i stanu technicznego. Sprzęt w 100% sprawny, kompletny.
Urządzenie powystawowe w idealnym stanie (może posiadać mikro ryski niewidoczne gołym okiem).