➡️ Kolory smaku warzywa i owoce czerwone pomarańczowe fioletowe zielone białe
❤️ Olimp media ❤️
__________________________________________________________________
✔️
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
__________________________________________________________________
✔️
- ISBN: 978-83-7707-191-5
- Data premiery: 2018-05-23
- Autor: Opracowanie Zbiorowe
- Wydawnictwo: Olimp media
- Rok wydania: 2018
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 192
- Wydanie: 1
- Rodzaj: Książki
- Głębokość: 15.000000
- Kategoria wiekowa: +
Dodatkowe informacje.
_________________________________________________________
➡️ Kolory smaku warzywa i owoce czerwone pomarańczowe fioletowe zielone białe to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości .
➡️ Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
Kolory smaku warzywa i owoce czerwone pomarańczowe fioletowe zielone białe
✅ Olimp media
✅ Produkt fabrycznie nowy
✅ Numer: 9788377071915, PLA-30635132.
✅ Waga: 0.49 kg.