Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 98 400,00 zł80 000,00 zł netto
- Kuchnia restauracja catering wyposażenie komplet gastronomia
- 98400 zł z dostawą
- 29,99 zł
- BANER RESTAURACJA BAR WYPOSAŻENIE OBIAD CATERING
- 38,98 zł z dostawą
- 232,47 zł
- Podest rusztowania warszawskiego ocynkowany
- 515,47 zł z dostawą
Opis
Szef Kuchni Restauracji Warszawskiej ma zaszczyt zaprosić Państwa na wykwintną
czterodaniową kolację dla dwóch osób.
Uroczysta kolacja odbędzie się w stylowych podziemiach Restauracji Warszawskiej
mieszczącej się w Hotelu Centrum Sosnowiec.
Podczas tego wyjątkowego wieczoru zabierzemy Państwa w kulinarną
podróż w czasie - do lat dwudziestych ubiegłego roku.
Przewodnikiem w tej podróży będzie Szef Kuchni Restauracji Warszawskiej
Bartłomiej Kornacki, który osobiście odkryje przed Państwem kulinarne
sekrety Warszawa czasów dwudziestolecia międzywojennego.
Towarzyszyć mu w tym będzie obsługa kelnerska Restauracji Warszawskiej,
która w dyskretny sposób i profesjonalny sposób zadba o zaspokojenie
wszystkich Państwa potrzeb.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.