Fundacja Mam Marzenie i Allegro Charytatywni już po raz dziesiąty zapraszają do charytatywnego stołu.
Kolacja Marzeń to akcja, w której każdy może pomóc. W dodatku w bardzo atrakcyjny sposób - licytując kolację ze swoją ulubioną gwiazdą lub kupując cegiełkę. Zebrana kwota w całości przeznaczana jest na spełnienie marzeń podopiecznych Fundacji - dzieci cierpiących na choroby zagrażające ich życiu.
Pomóż nam spełnić ich marzenia!
Dziękujemy za udział w akcji! Wolontariusze Fundacji Mam Marzenie
Borek Mateusz – dziennikarz i komentator sportowy. Związany z telewizją TVP Sport. Współwłaściciel Kanału Sportowego. W przeszłości pracował również w stacji Polsat, Eurosport i Canal+. Prowadził programy publicystyczne takie jak: SuperGol, Piłkarski Salon, Studio Futbol, 2 x 45, Cafe Futbol oraz magazyn pięściarski Puncher. Trzykrotnie został nagrodzony Piłkarskim Oscarem Canal+ w kategorii najlepszego komentatora telewizyjnego. Wielokrotnie komentował mecze piłkarskiej reprezentacji Polski. Mateusz Borek od wielu lat prowadzi gale boksu zawodowego oraz MMA. Jego konto na Twitterze obserwuje ponad pół miliona użytkowników.
GDZIE:
Restauracja ,,Quattro Stagioni - cztery pory roku”, ul. Słowackiego 12 lokal U8B, 01-627 Warszawa.
KIEDY:
Kolacja odbędzie się w 2024 roku - we wskazanym przez Gwiazdę terminie. Na kolację wspólnie z Gwiazdą uda się jedna osoba, która wylicytuje ją najwyższą sumą. Istnieje możliwość przekazania wygranej innej osobie w formie prezentu.
KOSZT KOLACJI:
Kolacja odbędzie się w ramach gościnności restauracji. Państwo nie ponoszą żadnej opłaty z tego tytułu.
O RESTAURACJI:
Jesteśmy małą przytulną restauracją z domowym włoskim jedzeniem. Znajdujemy się pomiędzy Urzędem Dzielnicy Żoliborz a Merkurym - schodkami w dół. Wszystko przygotowujemy na miejscu sami, z miłością do gotowania. Produkty są najwyższej jakości,ponieważ osobiście często po nie jeździmy do Włoch. Mamy makarony, gnocchi, risotto, pizze, zupy, sałatki, owoce morza, przystawki, dania wegetariańskie. Każdy coś dla siebie tutaj znajdzie. Zapraszamy na małą kulinarną podróż do Italii .
MENU:
Kolację zaczniemy od przystawek, a skończymy na pysznym deserze. Oczywiście w asyście dobrego włoskiego alkoholu.