Fundacja Mam Marzenie i Allegro Charytatywni już po raz dziewiąty zapraszają do charytatywnego stołu.
Kolacja Marzeń to akcja, w której każdy może pomóc. W dodatku w bardzo atrakcyjny sposób - licytując kolację ze swoją ulubioną gwiazdą lub kupując cegiełkę.
Zebrana kwota w całości przeznaczana jest na spełnienie marzeń podopiecznych Fundacji - dzieci cierpiących na choroby zagrażające ich życiu.
Pomóż nam spełnić ich marzenia!
Edyta Zając – modelka i osobowość medialna. Karierę modelki rozpoczynała w wieku 15 lat. Podpisała kontrakt z międzynarodową agencją Next. Brała udział w kampaniach reklamowych m.in dla Moschino, Make Up For Ever , Bourjouis. Jej przełomowym sukcesem był występ w kampanii perfum Kenzo. Od tego czasu zaczęła odnosić sukcesy w światowym i polskim modelingu. Występowała m.in na tygodniach mody w Nowym Yorku, Mediolanie i Londynie. Gościła na okładkach magazynów modowych takich jak: Harper’s Bazaar, In Style, Cosmopolitan, Amica. To wszystko pozwoliło jej zapracować na swoje nazwisko w branży modowej. Wraz z Robertem Kupiszem wystąpiła we wspólnej sesji zdjęciowej i filmie promującym kolekcję projektanta „Tango”. Pozowała m.in dla Taaranko, Hexaline, Monnari, MuMu, Wólczanki, Maare. Pracowała dla wielu polskich projektantów. Dawida Wolińskiego, Łukasza Jemioła, duetu Paprocki&Brzozowski, Macieja Zienia, Bohobocco, Agnieszki Maciejak. Wiosną 2017 roku wzięła udział w drugiej edycji programu TVN „Agent – Gwiazdy”. Zwyciężczyni 11 edycji programu „Dancing with the Stars. Taniec z Gwiazdami”.
GDZIE:
Restauracja „LOFT”, ul. Złota 11, Warszawa.
KIEDY:
Kolacja odbędzie się w 2023 roku - we wskazanym przez Gwiazdę terminie. Na kolację wspólnie z Gwiazdą uda się jedna osoba, która wylicytuje ją najwyższą sumą. Istnieje możliwość przekazania wygranej innej osobie w formie prezentu.
KOSZT KOLACJI:
Kolacja odbędzie się w ramach gościnności restauracji. Państwo nie ponoszą żadnej opłaty z tego tytułu.
O RESTAURACJI:
Loft to dobre miejsce, by zatrzymać się na chwilę na spotkanie biznesowe, umówić ze znajomymi na lunch czy późną kolacje, by uciec od miejskiego gwaru, w samym sercu Warszawy. Autorska karta dań zaskakuje powrotem polskich akcentów podanych w nieoczywistej formie. Szef baru przygotował rozgrzewające napoje na jesienne wieczory. Nie zabraknie autorskich drinków, soków wyciskanych metodą cold press oraz domowej lemoniady. Lokal dysponuje dwoma piętrami sali restauracyjnej i całorocznym tarasem.
MENU:
Do wykorzystania w ramach kolacji jest kwota 400 złotych na wszystkie dania, napoje i alkohole z karty.