Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 77,90 zł
- Harper, Vic 50 Best Indian Mutton Biryani Recipes, Step by Step Cooking Ins
- 87,89 zł z dostawą
- 18,99 zł
- PUS. Przygody Kurki Koko. Część 1. Lato
- 27,98 zł z dostawą
- 11,98 zł
- Makarony na gorąco Siostry Salomei T.1
- 21,96 zł z dostawą
KOKI, UPIĘCIA, WARKOCZE CZĘŚĆ 1- FRYZJERSTWO SUZI (6541271762)
Sprzedający super-fryzjer
poleca 100,00%
|
30
Opis
10/16 BK Wystawiamy paragon lub fakturę VAT
OFERTA SKŁADA SIĘ Z : 1 przedmiotU
,,Koki, upiecia, warkocze - krok po kroku"
Praca zbiorowa pod red. Zuzanny Sumirskiej
Książka powstała na podstawie obserwacji uczestniczącej i rozmów z fryzjerami stylistami
W książce przedstawione są 32 koki i upięcia krok-po-kroku oraz różne warkocze.
Treść bogato ilustrowana: ok. 3000 zdjęć.
Format A4 - kreda mat.- pełen kolor - 128 stron
Spis treści
WSTĘP7
1 Galeria - koki i upięcia 18
2 Klasyczny kok Andrea - Stanisława Samborska 28
3 Asymetryczny kok a la Telimena 30
4 Upięcie Foxtrot 33
5 Upięcie Orchidea 34
6 Klasyczny kok Cesarski 36
7 Hiszpański kok Flamenco 38
8 Grecki kok Safona 42
9 Upięcie Paryskie 44
10 Grecki kok Kasandra 47
11 Nowoczesny kok Sabina 48
12 Kwiat Andaluzji 50
13 Kok Kokarda 53
14 Kok powabny Kamea54
15 Kok wieczorowy Julietta56
16 Stylizacja Kadus 60
17 Stylizacja Artego 61
18 Upięcie z perełkami 62
19 Nowoczesna Kleopatra 64
20 Kok Secesja66
21 Stylizacja Helen Seward68
22 Eleganckie upięcie Tuberoza - Renata Gawor 70
23 Ażurowy kok - Róża Wiatrów 76
24 Upięcie retro - Tańczące Chochliki 80
25 Młodzieżowe upięcie Płomienna Impresja 82
26 Dynamiczne upięcie Baleyaż84
27 Romantyczny kok Bajka 86
28 Nowoczesny kok Pleciony Irokez 90
29 Stylizacja Goldwell 93
30 Kok klasyczny balowy - Grażyna Sbirenda 96
31 Kok Tango 100
32 Upięcie Diva 102
33 Kok klasyczny wieczorowy 104
34 Upięcie romantyczne 106
35 Hiszpański kok z loczkami - I wersja 108
36 Hiszpański kok z loczkami - II wersja 110
37 Kok Irokez 112
38 Stylizacja Renée Blanche 114
39 Stylizacja BabylissPro 115
40 Warkocze - Aleksandra Wiszyńska
i Beata Wach-Mińkowska 116
41 Makijaż serwisowy w salonie fryzjerskim 124
ISBN: 978-83-917698-2-9
33 fryzury; 128 str, format A4 – kolor; zawiera efekty kształcenia z kwalifikacji A.19, A.23 – zajęcia praktyczne – pracownia – specjalizacja dla czeladnika i mistrza
PODSTAWOWE I ZAAWANSOWANE TECHNIKI PRACY - fryzury krok-po-kroku
• fryzury krok-po-kroku (praca stylistów/ instruktorów, opisy tworzenia fryzur) • szczegółowa praca z włosami – podział włosów, przygotowanie, nawijanie, skręcanie, tapirowanie, modelowanie, upinanie, plecenie, dekorowanie • fryzury koktajlowe, wieczorowe, ślubne, balowe • klasyka i nieco nowoczesności
oraz• podział koków • planowanie, formy, elementy • narzędzia, przybory, produkty do stylizacji • galeria •
praca ze zdjęciami krok-po-kroku, które możesz wielokrotnie obserwować i analizować pozwoli Tobie nauczyć się 33 koków i upięć na różne okazje – to mocna baza dla twojej pracy
REGULAMIN AUKCJI - w ZAKŁADCE ,,informacje dla sprzedającego'' - KUPUJESZ - AKCEPTUJESZ
WYPEŁNIJ FORMULARZ PŁACĘ - NIEZALEŻNIE OD FORMY PŁATNOŚCI
DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 1399 1000 0023 2473 1468
biuro@najbar.pl
TEL 32 219 23 93 lub 32 327 74 72
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.