Śmietanowo-serowy sos z lekką nutką boczku wędzonego. Idealny sos do kuchni włoskiej oraz ryżu, ryb, mięs i warzyw.
Składniki
ŚMIETANKA w proszku (25%), SER topiony 16% (w tym SER 14,5%) preparat serwatkowy (MLEKO), tłuszcz palmowy, skrobia modyfikowana, maltodekstryna, skrobia, sól, boczek wieprzowy wędzony (3,8%), mąka PSZENNA, żółtko JAJA kurzego w proszku (3,6%), aromaty (w tym pochodne MLEKA), ekstrakty drożdżowe, cukier, czosnek, natka pietruszki, kurkuma, aromat dymu wędzarniczego.
Informacje o alergenach
Może zawierać seler. Pełna specyfikacja produktu w załączonym pliku PDF.
Wartość odżywcza
Pełna specyfikacja produktu do pobrania w pliku pdf
Dodatki
- Bez dodatku barwników
- Bez dodatku glutaminianu sodu