✔️ KNOCK–OUT naszpikowany kilkoma gatunkami ostrych odmian papryczek (w tym super hots) jest znacznie mocniejszy od sosu habanero. Mieszanka świeżych papryk bird’s eye chili, habanero, Trinidad scorpion i naga jolokia zapewnia odpowiednio mocne wrażenia.
✔️ składniki: papryki pikantne świe (bird’s eye chili, habanero, Trinidad scorpion, naga jolokia - w zmiennych proporcjach) 40%, pasta pomidorowa 35% (z przecieru, pulpy i pasaty pomidorowej), woda, cukier, ocet, sól, sok z limonki, czosnek, przyprawy.
✔️ Jeżeli przetrwasz kolejne uderzenia być może zdążysz poczuć smak specjalnie przygotowanej bazy pomidorowej podkręconej przyprawami. Być może nawet będziesz w stanie delektować się cytrusowym posmakiem, który zapewnia świeżo wyciśnięty sok z limonki. Być może będziesz w stanie to poczuć, a może będzie to tylko Twoja wyobraźnia, bo właśnie zostałeś znokautowany
✔️ Rzemieślnicze sosy EMLES produkowane są w Polsce wg. własnych receptur
✔️ Wszystkie badania produktów wykonywane są w certyfikowanym laboratorium
✔️ Za ostrość poszczególnych sosów odpowiadają wyłącznie naturalne, świeże papryki, dlatego poszczególne partie sosów mogą różnić się odczuwanym poziomem pikantności, konsystencją i kolorem