KLOPSIKI WEGAŃSKIE W SOSIE Z CZERWONYM WINEM BIO
CARLOTA (dania gotowe)
SKŁADNIKI
sos warzywny* 75 % (cebula*, pomidory*, groszek zielony*, woda, marchew*, oliwa z oliwek*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól, alkohol), skrobia kukurydziana*, czerwone wino* (zawiera SIARCZYNY), pasta czosnkowa* (czosnek*, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy), sól, pieprz czarny*), klopsiki* 25 % (okara* (pulpa SOJOWA*), tofu* (woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), olej słonecznikowy*, teksturowana SOJA*, GLUTEN PSZENNY*, brązowy ryż*, skrobia z tapioki*, płatki OWSIANE*, pietruszka*, sól, czosnek*, bulion warzywny* (cebula*, marchew*, por*, czosnek*, mąka ryżowa*, sól, olej słonecznikowy*, ekstrakt drożdżowy*), cebula w proszku*, karob*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kompletne, smaczne i pożywne danie, którego nie może zabraknąć w Twojej kuchni.
Produkt do bepośredniego spożycia po podgrzaniu. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 583 kJ/138 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym cukry: 4,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 1,55 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
- Jednostka: szt
- Masa brutto: 0,425
- Kategoria specjalna: _Dania gotowe (nie chłodnia); _WSZYSTKIE
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): -
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 360
- Masa netto (g): 425
- CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI