1 maja podwyżka produktów marki KitchenAid.
W związku z brakami produktów u producentów i importerów spowodowanych pandemią dostępność i terminy dostaw sprawdzane są każdorazowo indywidualnie przez sprzedawcę .
Po potwierdzeniu dostępności możliwość zakupu natychmiast - szczegóły u sprzedawcy !!!
Płyty w magazynie centralnym- wysyłka 48H cała Polska !!!Możliwość zakupu natychmiast i płatności za pobraniem przy dostawie !!!
Promocja - szczegóły u sprzedawcy.
Super promocja na produkty KitchenAid- prezent ekspres Jura ENA8 BLACK lub Mikser KitchenAid Artisan 5 !!!
Nowa,fabrycznie zapakowana płyta indukcyjna o szerokości 65cm marki KitchenAid model KHIMF 66500 PREMIUM.
PŁYTA INDUKCYJNA 65 CM KHIMF 66500 PREMIUM DO MONTAŻU NA RÓWNI Z BLATEM !!!
Marka KitchenAid zdefiniowała na nowo przygotowywanie potraw na płytach kuchennych, łącząc w jedną całość zaawansowane parametry techniczne, technologię intuicyjnych czujników oraz wyjątkowe wzornictwo.Ta 65 cm płyta indukcyjna GOURMET z zabudową na równi z blatem jest częścią naszej linii Premium. Płyta ma minimalistyczną estetykę, a na szkle Ixelium zastosowano wieczne piękno, łatwe czyszczenie i odporność na zarysowania. Możesz osiągnąć profesjonalne wyniki i cieszyć się swobodą i elastycznością dzięki większej przestrzeni, dynamicznej powierzchni i czujnikom. Ten model ma 6 stref grzewczych (z których 4 są niezależne) i francuską tablicę o różnej intensywności ciepła. Sous funkcje szefa kuchni pomagają zarządzać typowymi funkcjami i wielozadaniowością: 8 FUNKCJI SOUS CHEF Topienie Dusić Utrzymuj ciepło Gotowanie Moka Patelnia Patelnia Fry Głębokie smażenie Interfejs użytkownika ma wyświetlacz tekstowy i suwak dotykowy. Całkowita moc wynosi 7,4kW z boosterem 3kW.
Płyta indukcyjna
Płyta indukcyjna KHIMF 66500 PREMIUM zapewni Ci całą moc i przestrzeń, których potrzebujesz, aby tworzyć wyjątkowe dania dzięki elementom takim jak:
- 3 stref indukcyjnych - 3 strefy niezależne
- duża powierzchnia gotowania: 65 cm Posiada wiele wyjątkowych funkcji:
- French Plaque: dzieli kuchenkę na trzy lub cztery strefy i aktywuje je równocześnie do ustawionego wstępnie poziomu mocy.
DANE TECHNICZNE
Szerokość urządzenia (mm) 655
Szerokość zapakowanego urządzenia (mm) 860
Głębokość urządzenia (mm) 515
Głębokość zapakowanego urządzenia (mm) 600
Wysokość urządzenia (mm) 56
Wysokość zapakowanego urządzenia (mm) 140
Waga netto (kg) 11.7
Waga brutto (kg) 12.7
Natężenie (A) 31,3
Długość kabla przyłączeniowego (cm) 120
Moc przyłączeniowa (W) 7200
Rodzaj zasilania Elektryczna
Głębokość niszy (mm) 490
Minimalna szerokość niszy (mm) 560
Maksymalna szerokość niszy (mm) 562
Kod EAN 8003437232428
Rodzaj urządzenia Do zabudowy
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE
Lokalizacja panelu sterowania Od przodu
Wyłącznik główny Tak
Liczba elektrycznych pól grzewczych 3
Liczba indukcyjnych pól grzewczych 5
Wskaźnik włączenia urządzenia Tak
Wskaźnik ciepła resztkowego Separate
Timer Tak
Sterowanie Elektroniczne
Historia amerykańskiej marki KitchenAid rozpoczyna się od 1886 r dzięki wynalezieniu urządzenia ,które stało się początkiem zmywarki.I tak 1913 r została wyprodukowana pierwsza zmywarka domowa.
1919 r narodziny legendy-pierwszy elektryczny mikser H-5 do użytku domowego co spowodowało narodziny marki.Legendarny model K powstał w 1927 r i w prawie niezmienionym wyglądzie produkowany jest do dnia dzisiejszego.
W 2007 r Europa wita KitchenAid.Duże urządzenia KitchenAid trafiają do Europy. W Europie została wprowadzona pełna linia produktów KitchenAid do zabudowy, mająca zyskać uwagę rynku luksusowego oraz smakoszy. Po pojawieniu się na rynku francuskim i włoskim w roku 2007, marka zaczęła szybko wkraczać na pozostałe europejskie rynki.
2010- innowacyjne Chef Touch.KitchenAid z dumą zaprezentowało Chef Touch…Profesjonalna technika w domowym zaciszu.
Innowacyjny system gotowania i przechowywania jedzenia dla gospodarstw domowych, który umożliwia przygotowanie najlepszych dań przy użyciu zarówno starych, jak i nowych przepisów. Po raz pierwszy domowi kucharze mogli przygotowywać dania sposobem sous-vide, wyrafinowaną metodą gotowania w niskiej temperaturze, która uwalnia kulinarną kreatywność. Świeże składniki i przyprawy zostają zapakowane próżniowo w woreczki, a następnie są gotowane w piekarniku parowym w temperaturze poniżej 100°C, aby zachować wodę oraz składniki odżywcze obecne w żywności, dzięki czemu danie jest niezwykle delikatne, soczyste i aromatyczne – oraz dużo zdrowsze.