Ponad 80% mięsa wieprzowo – wołowego ! Nie przekonuję Cię to do jako dowód jakości ? To może informacja o występowaniu ZERO ALERGENÓW I GLUTENU w naszym wyrobie? Już lepiej ? To czas aby ugotować nasze ulubione klasyczne Polskie zupy : żurek, barszcz biały z białą kiełbasą oraz dumę naszego regionu ZALEWAJKĘ ŚWIĘTOKRZYSKĄ !!! Dzięki naszej kiełbasie nie zostanie w waszym domu nic z zupy na drugi dzień, obiecujemy. Jakże ona jest delikatnie rozdrobniona, po przekrojeniu człowiek się uśmiecha, że dokonał takiego dobrego wyboru. Od razu widać mięso, które nie ukryte w miksie z nie wiadomo czego. Nas interesuje tylko jakość i smak !!! Przekonaj się o czym mówimy i spróbuj jej jeszcze dziś !!!
Nie ma większego specjalisty od różnorakich kiełbas od Pana Adama Kopczyńskiego. Związany z naszą firmą już od 21 lat – jest kolejnym skarbem dla naszej pracowniczej wspólnoty. Pan Adam często szuka inspiracji, na spacerach z jego ukochanym psem Atosem – polskiej rasy ogarem. Mistrz Kopczyński skrupulatnie sprawdza, każdy kij wędzarniczy na wózkach, aby wyroby od „Kamiński” spełniały wygórowane normy wewnętrznej kontroli jakości. Oraz, aby każdy klient dostał powtarzalny i pysznie smakujący wyrób...
Skład oferowanej przez nas kiełbasy białej surowej:
Kiełbasa średnio rozdrobniona, surowa, wieprzowo-wołowa.
Składniki: mięso wieprzowe (58%), mięso wołowe (25%), woda, sól, czosnek świeży, przyprawy i ich ekstrakty, cukier, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy. Jelito wieprzowe - osłonka jadalna. Pakowano w atmosferze ochronnej. Termin przydatności do spożycia znajduje się na dole etykiety. Temperatura przechowywania: od 0°C do +4°C. Wartość odżywcza w przeliczeniu na 100 g produktu (wartości średnie). Wartość energetyczna 776 kJ/187 kcal; tłuszcz 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,9 g, węglowodany <0,5 g w tym cukry <0,5 g, białko 15 g, sól 1,6 g.
Transport żywności ma ogromne znaczenie, a ponadto – jest dużym wyzwaniem logistycznym. Zwłaszcza w przypadku mięsa, które musi mieć zapewnione odpowiednie warunki termiczne, wilgotność, a także zabezpieczenie przed dostępem powietrza oraz bakterii.
Wszystkie oferowane przez Nas produkty, sprzedawane za pośrednictwem serwisu Allegro, są pakowane próżniowo w technologii VAC, która polega na umieszczeniu produktu w opakowaniu foliowym o małej przepuszczalności i usunięciu z niego powietrza oraz szczelnym termicznym zamknięciu.
Produkt zostaje następnie umieszczony w dostosowany wielkością, nośnością i pojemnością pojemnik termoizolacyjny, wyposażony we wkłady chłodzące zapewniające optymalne warunki temperaturowe podczas transportu.
Całość zabezpiecza opakowanie kartonowe. Wszystko to czynimy po to, żeby "smak z dawnych lat" docierał do Państwa z zachowaniem terminowości dostaw oraz świeżości naszych produktów.
Koszt pakowania w kwocie 10,00 PLN doliczany jest do cennika kosztów transportu.
Przetwórnia mięsa Kamiński to firma rodzinna, istniejąca od 1990 roku. W swojej stałej ofercie posiadamy około 150 gatunków mięsa i wędlin, które wyróżnia doskonały tradycyjny smak.
W 1990 roku nasza rodzinna pasja stała się naszą pracą dając początek firmie Kamiński. Od tamtej chwili dostarczamy najwyższej jakości produkty, które zachwycają idealnym „smakiem z dawnych lat”. Smakiem, który nadają naturalne składniki, tradycyjne sposoby przygotowywania i przez lata dopracowywane receptury. Wszystko po to, aby nasze produkty mogły na co dzień gościć w domach naszych klientów i cieszyć doskonałym smakiem.