KERRYGOLD TRADYCYJNE MASŁO IRLANDZKIE SOLONE 200G
Najlepiej spożyć przed : 05.03.2024r
Tradycyjne irlandzkie masło lekko solone o pełnym, naturalnym smaku. Lekko słoną nutę nadaje mu sól dodawana według specjalnego irlandzkiego przepisu. Wyróżnia go złotożółta barwa i świeży zapach. Znakomita konsystencja powoduje, że można go rozsmarowywać natychmiast po wyjęciu z lodówki. Jest idealne do gotowania, pieczenia, smażenia, wzbogacania zup i sosów. Cały proces produkcyjny podlega ścisłej kontroli jakości. Znawcy i smakosze najlepiej wiedzą: Kerrygold nie jest zwyczajnym masłem, to harmonijne współgranie natury, tradycji i staranności, z którą wyrabiany jest ten jeden z ulubionych produktów eksportowanych z Irlandii.
Składniki: śmietanka, sól (max. 1,8 %). Zaw. tł. 80 %
Zdjęcie poglądowe. Oprawa graficzna może być zmieniona przez producenta w zależności od serii produktu.