BIO KEFIR 1 % TŁ..
Składniki: mleko* pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych. *z rolnictwa ekologicznego.
Należy spożyć do: data i numer partii na opakowaniu.
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin. Wstrząsnąć przed użyciem.
Wartość odżywcza na 100 g: wartość energetyczna: 161 kJ/ 38 kcal; tłuszcz: 1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g; węglowodany: 4,5 g, w tym cukry: 4,5 g; białko: 2,8 g; sól: 0,2 g.
Producent: LLC Organic Milk, ul. Zwiagelska 139, Baraniwka, obwód Żytomierski, 12700, Ukraina. UA-BIO-108
Importer: Nickal Sp. z o.o., Marywilska 26, 03-228 Warszawa.