Parametry produktu
Rodzaj Kefir
Typ Naturalny
Smak Klasyczny (classic)
Składniki Mleko pasteryzowane, enzym - laktaza, żywy kultury bakterii w tym lactobacillus rhamnosus.
Zawartość tłuszczu 1,5 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 400 g
Typ opakowania zbiorczego ostatniego poziomu na palecie Zgrzewka
Typ palety Paleta 800 X 1200 mm
Waga brutto 428 g
Typ opakowania pierwszego rzędu Folia termokurczliwa
Liczba opakowań konsumenckich 6 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 252 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 18,6 x 18,5 x 12,4 cm
Opakowanie recyklingowe Tak
Waga warstwy palety 92,52 kg
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego) Butelka
Liczba warstw na palecie 7 warstw (warstwa)
Produkt bez laktozy 1
Wysokość palety 1,3 m
Typ opakowania konsumenckiego Butelka
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 36 op. zb. (DU)
Kod CN 0403 90 31
Technika utrwalenia pasteryzacja
Waga jednostkowa brutto 0,43 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Pojemność 400 ml
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób obróbki produktu Bez gotowania
Instrukcje dotyczące przygotowania Wstrząsnąć przed spożyciem.
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 400 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 43,0 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Dodatkowe informacje
Adres strony www Robico.com.pl