KEBAB KURCZAK MIX (CIĘTY, PIECZONY) 750 G NAZAR
Selgros111
Nazar kebab kurczak mix (udko, filet) cięty-pieczony 750 g.
Wyrób garmażeryjny mięsny.
Produkt stało wagowy, waga netto opakowania jednostkowego 750 g.
Branża: 80
EAN: 5901234999984
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
Półka: 4
Promocja: 02.02 - 15.02.2023
Regał: 196
Parametry produktu: :
Gatunek mięsa: Kurczak
Skóra: Ze skórą
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 750 g
Składniki: Mięso z udek kurczaka,mięso z fileta piersi kurczaka , woda, białko SOJOWE, skrobia ziemniaczana, stabilizator: E451, skrobia PSZENNA, sól, papryka, dekstroza, przyprawy (w tym GORCZYCA i SELER) i zioła, , ekstrakt z naturalnych przypraw, ekstrakt drożdżowy, cukier, kaszka kukurydziana, KAZEINIAN sodu ( z MLEKA). Produkt może zawierać LAKTOZĘ (z MLEKA). Produkt może zawierać nieregularne, przypieczone lub surowe kawałki mięsa.
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 40 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto: 0,76 kg
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Temperatura przechowywania min - max: poniżej -18 °C
Kraj uboju: Polska
Kraj chowu: Polska
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: -NAZAR -: Leźno 59 - i miasto: 80-298 Gdańsk PL
Alergeny: :
Orzechy: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Przechowywanie: :
Sposób przechowywania: produkt głęboko mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Inne uwagi dotyczące przechowywania: Po rozmrożeniu należy zużyć. Nie zamrażać ponownie
Wartość odżywcza: :
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 204 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 857 kJ/100g
Wielkość porcji: 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 26,24 g