KAWIOR ZARENDOM - naturalna odmiana kawioru łososiowego z pierwszego gatunku! Każdy nasz kawior jest ze świeżych, nie mrożonych ryb, co pozwoliło zachować naturalne właściwości oraz pyszny smak!
Kawior ma cienką powłokę i rozpływa się w ustach. Zawiera on wszystkie niezbędne dla zdrowia i witalności witaminy, mikroelementy, białka i cenne kwasy tłuszczowe nienasycone Omega-3, Omega-6. Kawior gorbuszy wyróżnia jaskrawy pomarańczowy kolor i dosyć duże ziarenka (ok. 4-5mm)
Pochodzenie: Sachalin/Alaska
KAWIOR KLASY Premium WAGA 250 g
Ikra ryby sięga do 4-6 mm średnicy. Ziarna są mocno oddzielone od siebie, posiadają przyjemny zapach, ziarenka ikry nie mogą być ze sobą pozlepiane.
Kawior podaje się z tostami, krakersami, z masłem lub blinami. Czerwony kawior to także znakomity dodatek do wina musującego, wytrawnego, albo lekkiego białego wina.
Zapraszamy do odbioru osobistego we Wrocławiu przy ulicy Jedności Narodowej 67
W naszym asortymencie znajdą Państwo wiele produktów z Ukrainy, Białorusi oraz Rosji.