Kawior czerwony z gromadnika100g Vodnyj Svit
Kawior rybny TM „Vodny svit” to wyjątkowy przysmak rybny, bogaty w witaminy A, B, C, a także makro i mikroelementy, takie jak potas, wapń, cynk, żelazo, miedź, fosfor, jod. Kawior Vodny Svit z ikry gromadnika bogaty jest w kwasy Omega 3, które są niezbędne dla Naszego organizmu.
Wykwintny kawior podkreśli każde danie na twoim stole, dzięki niemu stworzysz eleganckie, wyśmienite przyjęcie. Z jego pomocą przygotujesz niesamowite sałatki i przekąski, które z pewnością ozdobią Twój świąteczny lub codzienny stół. Jest też świetnym dodatkiem do sushi.
To najwyższej jakości masago (ikra gromadnika), charakteryzujące się małymi i miękkimi czerwonymi jajami, starannie wyselekcjonowane i przetwarzane tradycyjnymi metodami, ma niezwykle gładki i lekki profil smakowy z lekką nutą soli.
Pamiętaj aby kawior nie rozsmarowywać na pieczywie, lecz nakładać. Kawior lubi procenty.
- Intensywność: Lekka/Słodka
- Tekstura: miękka
- Kolor: czerwony
- Rozmiar jajka: mały
- Profil smakowy: Lekki, rybny i lekko słony
Kawior czerwony z gromadnika100g Vodnyj Svit
Składniki:
- solona ikra gromadnika 80%,
- woda,
- olej słonecznikowy rafinowany, dezodyrowany,
- sól kuchenna,
- cukier biały,
- wzmacniacz smaku (E621),
- przeciwutleniacz (E300),
- substancje konserwujące (E200, E211),
- barwnik (E120, 160c),
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- 651kJ / 157 kcal
- Tłuszcze: 13,2 g,
- w tym tłuszcze nasycone: 1,6 g,
- węglowodany: 2,5 g,
- w tym cukry: 2 g,
- białko: 7 g,
- sól: 3,5 g.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od -4 do +6 stopni Celsjusza. Po otwarciu w temperaturze +1 do +6 stopni Celsjusza, spożyć w ciągu 48 h.
Produkt pasteryzowany, gotowy do spożycia.
Termin przydatności do spożycia: 22.11.2024r.
Wyprodukowano w: Ukraina