Kawa Mountain Cabin - Kawa inna niż wszystkie
POZNAJ KAWĘ KTÓRA:
● JEST NATURALNYM ANTYOKSYDANTEM
● SPRAWIA, ŻE JESTEŚ BARDZIEJ CZUJNY I UWAŻNY
● POPRAWIA POZIOM ENERGII
● MOŻE SIĘ PRZYCZYNIĆ SIĘ DO ZWIĘKSZENIA TEMPA METABOLIZMU ORGANIZMU
● ZWIĘKSZA WYDAJNOŚĆ FIZYCZNĄ
● BUDZI ZMYSŁY I PODNOSI NA DUCHU
● ZAWIERA NIEZBĘDNE MIKROELEMENTY W SZCZEGÓLNOŚCI, POTAS i MAGNEZ
Kawa Premium - Espresso Blend
Kawa o zrównoważonym smaku, kremowej teksturze i nucie migdałów, wytwarzana z najwyższej jakości ziaren Indian Monsooned Malabar i innych najlepszych ziaren odmiany arabica. 100% Arabica. Średnio/ciemno palona.
ZESTAW wspaniałych, aromatycznych, mistrzowsko palonych mieszanek kawy pochodzących z najlepszych regionów kawowych na świecie.
Każde ziarno Arabica jest zbierane ręcznie, selekcjonowane i testowane pod kątem doskonałej konsystencji i jakości!
- ŚWIEŻA
Zapakowana kilka minut po paleniu, abyście Państwo mogli cieszyć się świeżą i aromatyczną Kawą Premium Mountain Cabin.
- AROMATYCZNA
Ziarna kawy 100% Arabica są zbierane ręcznie i palone w małych partiach z mistrzowską precyzją, aby uzyskać jak najlepszy smak, esencję i aromat każdego ziarna.
- KAWA PREMIUM
Kawa inna niż wszystkie. Aby osiągnąć głębię i bogactwo smaku charakterystyczne dla wysokiej jakości kawy Mountain Cabin, pozyskujemy naszą kawę z obszarów znanych z wyjątkowych walorów smakowych. Następnie starannie wybrane ziarna są wolno i delikatnie palone przy użyciu rzemieślniczej metody bębnowej, aby wyeliminować większość niechcianej kwasowości i substancji drażniących, dzięki czemu kawa jest wyjątkowo aromatyczna i łagodna dla żołądka. Nie pozostawiamy nic przypadkowi. Aby osiągnąć idealną jednorodność i jakość, ziarna są selekcjonowane i sortowane.
Kawa palona jest metodą tradycyjną w temperaturze nie przekraczającej 180 stopni C i proces palenia trwa 12-20 minut. Ten proces jest jednym z podstawowych decydujących o jakości kawy elementów. Kawy dostępne na rynku są palone metodą przyspieszoną przez 2 minuty i w temperaturze 600 stopni C. W metodzie którą stosuje Melaleuca substancje szkodliwe i drażniące są usuwane, a odżywcze i korzystne są zachowane dzięki optymalnemu procesowi palenia, bo to właśnie są optymalne warunki żeby taki proces nastąpił. Powszechnie stosowana szybka metoda w temperaturze 600 stopni nie daje takich możliwości. Kawę paloną w wysokiej temperaturze można poznać po tym, że ma popękane ziarna.