Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 4,59 zł
- MĄKA PSZENNA KRUPCZATKA 1kg Na torty ciasto ToTa!
- 14,58 zł z dostawą
- 3,79 zł
- MĄKA PSZENNA PEŁNOZIARNISTA 1kg Razowa ToTa!
- 13,78 zł z dostawą
Opis
Możliwość zwrotu lub wymiany towaru w ciągu 10 dni od daty otrzymania przesyłki.
Opis przedmiotu:
1KG
Cechy:
Kasztany jadalne - lekko słodki, orzechowy smak
Przygotowanie i stosowanie:
Kasztany bardzo łatwo przygotować wystarczy naciąć kasztana ostrym nożem na krzyż lub wzdłuż i układamy na blaszce a następnie piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200 - 220 stopni i umieszczamy w nim blaszkę z kasztanami, pieczemy ok. 20 min. Kasztany podawać w łupinach, które usuwa się wraz ze znajdującymi się pod nimi skórkami rozłamując łupinki w miejscu ich nacięcia. Wcześniej przed upieczeniem kasztany można ugotować około 15min na średnim ogniu a następnie upiec albo usmażyć na patelni. Prawidłowo upieczone powinny mieć złotawy kolor w środku być miękkie a na zewnątrz lekko chrupiące. Jest wiele przepisów na wykorzystanie kasztanów w kuchni. Prawidłowo upieczone powinny mieć złotawy kolor w środku być miękkie a na zewnątrz lekko chrupiące.
Jest wiele przepisów na wykorzystanie kasztanów w kuchni.
Pieczone kasztany są cudowną przekąską do chrupania w zimowe dni. Szybko i łatwo się je przygotowuje - a smakują fantastycznie.
Wysyłka: 24h
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.