Opis szczegółowy
PODGRZYBEK SUSZONY KROJONY 20G
XEROCOMUS BADIUS
Parametry produktuRodzaj: Suszone
Skład podstawowy: Podgrzybki
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 20 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 128 op. zb. (DU)
Liczba opakowań konsumenckich: 20 szt.
Temperatura przechowywania min - max: 10 - 18 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 16 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG): 11 x 18 x 4 cm
Waga brutto: 25 g
Typ opakowania konsumenckiego: Folia
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego): Karton
Liczba warstw na palecie: 8 warstw (warstwa)
Kod CN: 0712 39 00
Typ opakowania pierwszego rzędu: Karton
Wysokość palety: 1,8 m
Waga jednostkowa brutto: 0,03 kg
Składniki: Podgrzybki brunatne suszone krojone
AlergenyGorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pakowanie w atmosferze chronionej: Nie
Wartość odżywczaZawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 11 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 5,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,7 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,16 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 23 g
Wielkość porcji: 40 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 330 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g