KARMELLO STANDARD MIX CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (40 %)
Karmello Standard to zaproszenie do magicznego świata Karmello Chocolatier. Zestaw czekoladek skomponowany w taki sposób, by móc poznać najwybitniejsze smaki naszych wyrobów, zaczynając od subtelnych, orzechowych nut, kończąc na zdecydowanych alkoholowych aromatach. Produkt atrakcyjny zarówno wizualnie, jak i smakowo.
✨Masa netto (gramów): 195
✨Wymiar opakowania (cm): 17x17x2
✨Data przydatności do spożycia (miesiące): 6
✔️Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; ORZECHY LASKOWE; MASŁO; syrop glukozowy; MIGDAŁY; emulgator: glicerol, lecytyny (SOJA, rzepak); oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach; stabilizator: sorbitole; spirytus; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; puree z jabłek (jabłka; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); puree z malin; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); puree z mango; mąka PSZENNA; naturalny aromat waniliowy; prażone, kruszone ziarna kakaowca; puree z bananów; cukier kandyzowany; likier „Malibu”; whisky; wódka; brandy; koniak; likier triple sec; likier żurawinowy; tequila; mąka PSZENNA słodowa; karmelizowany syrop glukozowy; serwatka w proszku (z MLEKA); puree z marakui; kawa rozpuszczalna; tłuszcz MLECZNY; kawa mielona; skrobia (PSZENNA); nierafinowany cukier trzcinowy; mąka SOJOWA; MLEKO odtłuszczone w proszku; cukier karmelowy; cynamon; gałka muszkatołowa; sól; substancja spulchniająca: E500; pieprz cayenne chili; laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; substancja glazurująca: E414; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); aromaty; barwniki: E120, E100, E133, E172, E163; koncentrat krokosza barwierskiego; koncentrat rzodkiewki; koncentraty owocowe (czarna porzeczka, jabłko, cytryna); kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Czekolada mleczno-orzechowa „Gianduja”: masa kakaowa minimum 26,6 %.
✔️Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA; ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.