KARMAZYN FILET ZE SKÓRĄ OK. 150-350G
KARMAZYN
Opis szczegółowy
KARMAZYN FILET ZE SKRÓRĄ
Parametry produktuSkładniki: Karmazyn (sebastes marinus) atlantycki filet z/s
Gatunek ryby: Karmazyn
Filetowanie: Filety
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: Świeże
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Obszar połowu (FAO): Podobszar: Wody Islandii i Wysp Owczych (Podobszar V), Północno-zachodnia część Oceanu Atlantyckiego
Waga szacunkowa: 150 - 350 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Część ryby: Filety
Waga brutto: 5 kg
Liczba opakowań konsumenckich: 1600 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 8 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 10 warstw (warstwa)
Nazwa systematyczna w języku łacińskim: Sebastes marinus
Rodzaj narzędzia połowowego: Włoki rozprzowe
Wymiar opakowania (SxWxG): 1 x 1 x 1 mm
Stopień obrania: Filety ze skórą
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)
Kod CN: 0304 49 50
Wysokość palety: 1,6 m
Waga jednostkowa brutto: 0,25 kg
Kraj pochodzenia głównego składnika: Islandia
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 2 °C
Produkt zmiennowagowy: Tak
AlergenyJaja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaJednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g