Kapusta z grochem. -PRODUKT SEZONOWY.
Pomimo, że kapusta z grochem to tradycyjne danie na wigilijnym stole smakosze jedzą ją przez cały rok.
Wyrób garmażeryjny z warzywami.
Skład: kapusta kiszona gotowana 43%, woda, groch 20%, cebula, olej słonecznikowy, przyprawa warzywna (sól, warzywa suszone: marchew, pasternak, cebula, pietruszka, koper nać, seler, papryka czerwona), cukier, hydrolizat białka roślinnego słonecznikowego, kurkuma, olej rzepakowy), przyprawa do zup i potraw (woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt drożdżowy, aromaty), sól, cukier, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz czarny.
Wyprodukowano w Polsce. Kraj pochodzenia: kapusta biała, groch - POLSKA.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wartość odżywcza w 100g produktu.
Wartość energetyczna 379 kJ, 93 kcal.