HURTOWNIA EGZOTYCZNYCH PRZYPRAW I HERBAT
JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM IMPORTEREM PRZYPRAW, HERBAT, ZIÓŁ PRZYPRAWOWYCH, YERBA MATE.
POSIADAMY W OFERCIE PONAD 300 RODZAJÓW PRZYPRAW W ATRAKCYJNYCH CENACH
AYURWEDYJSKA KAPHA MASALA 30 G OLD FARM SPICES BEZ CHEMII
ORYGINALNA RECEPTURA
PRZYPRAWA JEST NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI ZAPAKOWANA W ORYGINALNE OPAKOWANIE PRODUCENTA.
Nasze życie biologiczne to taniec trzech dosz – wata, pitta i kapha. Jest ono splecione z ich ruchu – na przemian z równowagi i jej braku, z ich łączenia się i rozdzielania. Dosze same w sobie stanowią połączenie energii, którą nazywamy Pięcioma Elementami. ajurweda dzieli ludzi na typy wata, pitta lub kapha, w zależności od indywidualnych nawyków i skłonności, począwszy od budowy ciała, a skończywszy na reakcjach emocjonalnych.
Ajurwedyjska Kapha Masala jest mieszanką przypraw, która korzystnie wpływa na doszę Kapha. Regularne stosowanie bilansuje czynnik Kapha i wprowadza równowagę w przepływie energii w ograniźmie.
Dla doszy Kapha przygotowano mieszankę przypraw które mają pobudzać, rozgrzewać, zmniejszać nadmiar kwasów w rzołądku, pomagać w niestrawności.
Zastosowanie przyprawy: do ryżu, zup, sałatek, do potraw curry, na kanapki do warzyw na gorąco jak i na zimno i wszystkich innych potraw kuchni ajurwedyjskiej .
SPR403-030 PRZYPRAWA AYURVEDYJSKA KAPHA MASALA 30 G
Nie zawiera glutaminiany sodu ani soli. Przyprawa bez dodatku chemii .
Nasze życie biologiczne to taniec trzech dosz – wata, pitta i kapha. Jest ono splecione z ich ruchu – na przemian z równowagi i jej braku, z ich łączenia się i rozdzielania. Dosze same w sobie stanowią połączenie energii, którą nazywamy Pięcioma Elementami. ajurweda dzieli ludzi na typy wata, pitta lub kapha, w zależności od indywidualnych nawyków i skłonności, począwszy od budowy ciała, a skończywszy na reakcjach emocjonalnych.
Ajurwedyjska Kapha Masala jest mieszanką przypraw, która korzystnie wpływa na doszę Kapha. Regularne stosowanie bilansuje czynnik Kapha i wprowadza równowagę w przepływie energii w ograniźmie.
Dla doszy Kapha przygotowano mieszankę przypraw które mają pobudzać, rozgrzewać, zmniejszać nadmiar kwasów w rzołądku, pomagać w niestrawności.
Zastosowanie przyprawy: do ryżu, zup, sałatek, do potraw curry, na kanapki do warzyw na gorąco jak i na zimno i wszystkich innych potraw kuchni ajurwedyjskiej .
Składniki: imbir, pieprz czarny, kurkuma, kolendra, kmin rzymski, papryka słodka, cukier turbinado, mango, sól himalajska
Wszystkie produkty z naszej oferty posiadają certyfikat jakości.