UWAGA!
Zapewniam sprzedaż produktów spożywczych informuję, że zgodnie z polskim prawem i ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o ryzyko spożycia i posiadania przez Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny wpisu do rejestru produkcji spożywczej. Informuję również, że transmisja grzybów odbywa się wyłącznie w celach przeznaczonych do pomieszczeń, które spełniają wymagania określone w załączniku nr II, rozdziały I, III, VX i XII rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie spożycia środków spożywczych.
Nad całą moją małą wydajnością grzybków czuwa nie tylko Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny, lecz także grzyboznawca nr 2245
- w ofercie smażone KANIE W POMIDORACH pyszne grzyby czubajka kania w słoiczku 500ml
W tym roku grzyby obficie się sypnęły, były ładne, duże i małe okazy oraz zadziwiająco zdrowe.
trzeba je zrobić na zimę w różnych postaciach: suszone obowiązkowo, mrożone, w occie, solone (w solance), oraz w pomidorach.
Przedstawiam Państwu specjalną ofertę przepysznych grzybów naszych lasów -CZUBAJKI KANI, super smacznej przekąski w formie marynowanej, której żaden miłośnik grzybów się nie oprze.
Kanie w pomidorach są z tegorocznych wyjść do lasów Lubelszczyzny, przebrane czysto, starannie wyselekcjonowane, do sprzedaży przeznaczone tylko okazy młode i zdrowe.
Nie wszystkie grzyby w occie smakują tak samo, smak marynowanych podgrzybków zależy głównie od ilości octu w marynacie, a ponieważ grzyb jest z natury neutralny w smaku, to zalewa do grzybów powinna mieć konkretny smak.
Zalewa w której przyrządzone są grzybki z mojej oferty nada i podkreśla smak leśnych grzybków, idealnie kwaśna, w sam raz słodka, wystarczająco aromatyczna dzięki dobranym przyprawom.
Przekąska grzybkowa wykonana wg przepisu mojej mamy, należy do tych z najwyższej półki a tajemnica tkwi w użytej wodzie (źródlanej) najlepszych grzybkach oraz proporcjach zalewy.
SERDECZNIE POLECAM - SMACZNEGO!