zdrowszepl
|
Kakao z guaraną, imbirem i kurkumą bezglutenowe Oho BIO, 100g
Marka Oho, w sposób niecodzienny, połączyła guaranę, imbir i kurkumę z kakao. Powstał produkt nieoczywisty i intrygujący, będący doskonałą alternatywą dla kawy, jednak w przypadku tego produktu źródłem kofeiny jest guarana. Dzięki przyprawom zwykłe kakao zostało wzbogacone o zupełnie nowy smak. Po te produkty chętnie sięgną konsumenci szukający nowych doznań kulinarnych. Uzupełnieniem linii jest kawa mokka z mlekiem kokosowym w wersji bezglutenowej.
Składniki:sproszkowanie kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 45%, cukier kokosowy*, guarana* 8%, imbir* 2%, kurkuma* 1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1594 kJ / 379 kcal
Tłuszcz 9,3 g
w tym kwasy nasycone 5,7 g
Węglowodany 56 g
w tym cukry 43 g
Błonnik 12 g
Białko 12 g
Sól 0,08 g
Alergeny:Brak informacji
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.