OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
sproszkowanie kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 45%, cukier kokosowy*, guarana* 8%, imbir* 2%, kurkuma* 1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dwie łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym (20 ml), wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez grudek), dopełnić zimnym lub gorącym płynem (180 ml).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1594 kJ / 379 kcal
Tłuszcz - 9,3 g
w tym kwasy nasycone - 5,7 g
Węglowodany - 56 g
w tym cukry - 43 g
Błonnik - 12 g
Białko - 12 g
Sól - 0,08 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
Kraj Producenta: Polska
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kategorie: WSZYSTKIE Kakao, karob \ kakao * OHO BAMBUCZI (przekąski)