KAKAO Z GUARANĄ, CYNAMONEM I KARDAMONEM BEZGLUTENOWE BIO 100 g - OHO
SKŁADNIKI sproszkowane kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 40%, cukier kokosowy*, guarana* 8%, cynamon* 6%, napój kokosowy w proszku (97,5% napój kokosowy w proszku, 2% maltodekstryna, 0,5% błonnik z akacji)*,kardamon* 1% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIADwie łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym (20 ml), wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez grudek), dopełnić zimnym lub gorącym płynem (180 ml). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1559 kJ/372 kcal Tłuszcz -9,5 g w tym kwasy nasycone - 5,8 g Węglowodany -51 g w tym cukry -45 g Błonnik - 17 g Białko -12 g Sól - 0,1 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnymmiejscu.