KAKAO Z GUARANĄ, CYNAMONEM I KARDAMONEM BEZGLUTENOWE BIO 100 g - OHO
SKŁADNIKI
sproszkowane
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 40%, cukier kokosowy*, guarana* 8%,
cynamon* 6%, napój kokosowy w proszku (97,5% napój kokosowy w proszku, 2%
maltodekstryna, 0,5% błonnik z akacji)*,kardamon* 1% (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Dwie łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub
napojem roślinnym (20 ml), wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez
grudek), dopełnić zimnym lub gorącym płynem (180 ml).
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1559 kJ/372 kcal
Tłuszcz
-9,5 g
w tym kwasy nasycone - 5,8 g
Węglowodany -51 g
w
tym cukry -45 g
Błonnik - 17 g
Białko -12 g
Sól -
0,1 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i
chłodnymmiejscu.