KAKAO W PROSZKU O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU BIO 200 g - DIET-FOOD
SKU/EAN: 5901549275254
SKŁADNIKI:
ekologiczne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.
OPIS:
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkt może zawierać SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
* * *
Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 14.00
Masa netto (g): 200
Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 24.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 6.00
Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
Producent: DIET-FOOD
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Peru
Kraj pochodzenia: Peru
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
Jesteśmy EKO!
W naszym sklepie oferujemy szeroki wybór zdrowej żywności oraz naturalnych produktów, obfitujących w wartości odżywcze i pozbawionych sztucznych dodatków.